Miško uogos

Dietologė įvardijo imunitetą stiprinančius produktus koronaviruso epidemijos metu

(atnaujinta 19:20 2020.03.18)
Dietologė paaiškino, kad COVID-2019 koronavirusas nusileidžia ant gerklų gleivinės, todėl skalavimui galima naudoti šalaviją, ramunėles ar jonažolę

VILNIUS, kovo 18 — Sputnik. Dietologė, medicinos mokslų daktarė Marija Muchina papasakojo, kurie produktai yra ypač svarbūs stiprinant imunitetą koronaviruso epidemijos metu, praneša RIA Novosti.

Ji patarė atkreipti dėmesį į miško uogas, kurios daro gerą poveikį imunitetui, ypač avietes ir jos lapus. Juose yra daug salicilatų.

ES vėliavos
© Sputnik / Алексей Витвицкий

"Kaip ir aspirinas, tik natūralus", — dietologė aiškino televizijos kanalui "Moskva 24".

Gydytoja teigė, kad COVID-2019 koronavirusas nusileidžia ant gerklų gleivinės, todėl skalavimui galite naudoti šalaviją, ramunėles ar jonažolę.

Praėjusią savaitę Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) paskelbė koronaviruso COVID-2019 protrūkį pandemija.

Naujausiais duomenimis, pasaulyje užsikrėtė daugiau kaip 190 tūkstančių žmonių, beveik aštuoni tūkstančiai mirė. 

Taip pat skaitykite:

Tegai:
vaisiai, koronavirusas, sveikata
Temos:
Naujo koronaviruso protrūkis Lietuvoje ir pasaulyje (980)
Dar šia tema
Šeškinės poliklinikos darbuotojui patvirtinta koronaviruso infekcija
Porošenkos partijos nariui Radoje bandė užčiaupti burną su medicinine kauke